Reflexions en un semàfor?

semafor

Fa una estona baixava del gimnàs amb bicicleta (apunt: és una nova bicicleta de fa dos dies, la més econòmica del Decathlon, però que ja fa el fet), i m'he aturat a un semàfor. No se perquè però m'ha donat per pensar en el temps que passem "aturats" davant d'una capsa amb tres llums de diferents colors… en què penseu quan us hi trobeu?
 
El primer pensament que et ve al cap és que creus que estàs perdent el temps i que tant de bo te'l poguessis saltar (pringat, jo? i que més!). Això sobretot passa en aquells semàfors en els quals no hi passa ningú, però de cop et ve al cap aquelles nocions de civisme que tens interiorizades sobre perquè cal respectar el codi de circulació: ai què passaria, si me'l salto? El pensament posterior són dos en un: per una banda, la resignació (què hi farem, esperarem que es posi verd!) i per l'altre se't passa pel cap el fet que estàs inutilment aturat per una llum estúpida. Un cop arribat a aquest darrer pensament, i si encara no està verd, comences a pensar en tot allò què has de fer, o en què hi haurà per sopar. Dona de si, no? En què penseu vosaltres mentre esteu aturats en un semàfor?
 
El capità Haddock 
 
PS. Tot i que sigui un post amb ànim de diversió, convé no saltar-se els semàfors eh? que despres passa el que passa.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Reflexions en un semàfor?

 1. Wienn diu:

  Realment hi ha semàfors inútils sí i aquests fan ràbia, però jo em passo l’estona del semàfor pensant en el què he de fer i mirant el dels vianants pq de seguida que el tenen vermell ja preparo per quan es posi verd el meu jejejejeeje, potser m’estalvio un segon eh? però mira sento que perdo menys el temps!

 2. Lluís diu:

  Benvinguda Wienn! Gràcies per passar-te pel meu blog. Ja he llegit que m’havies respost al meu comentari del teu blog.

  Suposo que és el que acabem fent tots, perque volem passar-lo quan més aviat millor.Excepte tota aquella colla de gent que s’ho pren amb mooolta calma. Suposo que la cosa està en què no ens agrada massa perdre el temps, un bé que cada cop és més valuós.

 3. Josep diu:

  Quan vaig en bici em salto la majoria dels semàfors

  salut!

 4. Lluís diu:

  Josep,

  hahahhahhaha! bona aquesta…ara entenc perque es queixen de les bicicletes que no respecten res!…aixi que ets tu…xD

  Ens veiem!

 5. wowgold diu:

  wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.