novetats

Feia uns dies que no deia res, i de fet, aquí estic. El que passa és que torno a treballar. Es veu que no puc estar-me quiet -digue'm avariciós. I evidentment, torna a ser a Caixa Laietana, a la mateixa oficina que el darrer cop, i amb els mateixos companys de feina (arghhh!).
 
La feina en si ja m'agrada, i l'horari és el millor de tot. Tot s'ha de dir que és una mica rutinària, però m'he trobat amb coses pitjors. Potser el que més em desagrada és la gent amb qui treballo. Un és un "borde" acabat, que em prou feina m'explica alguna cosa quan tinc algun problema. Així que molts cops m'he d'espavilar perquè no li dóna la gana explicar res. Sort que ja porto uns sis mesos treballant-hi, i ja sé de què va el tema, però hi ha moltes coses que no domino, i altres que no hauria ni de saber perquè tampoc em correspon.
 
Aix..
 
Ja veig que això s'ha transformat en un desfogament. Mira, no està malament hehe. Ara m'he quedat una mica més tranquil. En tot cas, ja us aniré explicant (si és que a algú li interessa!). 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: novetats

 1. Carol diu:

  A mi m’interessa! I no perquè sigui cotilla 😛 ehh? Jejeje

  No sé perquè però conec a molta gent q fa una feina q no li correspon… No sé on es deuen amagar els qui no la fan… En les seves piscines i els seus Audis potser 😛

  ànims amb la feina, i amb els companys (imbècils n’hi ha a totes bandes! :S)

 2. Muntsape diu:

  Gràcies pel teu comentari.Ànim amb la feina!. Tots
  hem hagut de bregar amb gent “borde” (en realitat, un
  mur de protecció)a la feina.

Els comentaris estan tancats.