Tornar

Veient això m’han tornat les ganes d’escriure. Però no us equivoqueu. Ja feia dies que creia que era una cosa que tard o d’hora hauria de passar. Quan cada dos per tres, et dius a tu mateix: "ostres, això hauria d’escriure-ho al blog", tens les proves evidents que la tornada és molt factible.

De fet, plasmar idees en un blog és un exercici que requereix certa disciplina i cert compromís que gustosament accepto, però que no puc prometre quan durarà. M’agrada deixar escrites coses i rellegir-les al cap d’un temps. Pots tornar perfectament a sentir la mateixa sensació i moment d’ànim que quan ho estaves escrivint. Cada escrit és una part d’un mateix en unes circumstàncies passades determinades. Són com les fotos però encara donen molta més informació.

Resumint: I’m back!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Tornar

 1. lmewmon diu:

  que passa, que has vist que feia més temps que tu sense escriure i això t’ha motivat? hehe

 2. haddock diu:

  No és ben bé això. Tenia pensat tornar i s’ha donat la coincidencia que veia que tu també havies tornat. Em va fer gràcia. hehehe

 3. entens ara perquè mai escric els meus mal rotllos als blogs? 😉
  Sóc massa gràfica a l’hora d’escriure i tinc el mateix problema que tu, llegeixo, recordo i torno a sentir el mateix.
  Benvingut!

 4. haddock diu:

  Si, ja t’entenc. Però és agradable trobarte amb il·lusions passades per escrit, quan esperaves poder fer alguna cosa, o creies que passaria.. i potser al cap d’un temps no té gràcia o ja no té sentit, però esta be recordar-ho.

  Jo normalment els mal rollos tampoc els escric, perque mentre els escrius et poses de mes mala llet 😉

Els comentaris estan tancats.