Neteja

Les penitències de Setmana Santa ja no són en forma de processó, sinó que ara es tracta de "castigar-se i flagel·lar-se" amb totes aquelles reformes, neteges, revisions que durant l’hivern no s’han pogut fer, i que ara que tenim uns "dies lliures" es poden portar a terme. De fet, així ha estat la meva Setmana Santa: neteja i pluja, amb l’excepció d’un parell d’escapades a Canet de Mar i a Esparreguera. Els Castellers de Badalona vam aprofitar tot el dia de dissabte per netejar el local a fons, ja que dissabte que ve, dia 18, tenim la Jornada de Portes Obertes, per ensenyar el nostre local i atraure a la gent per a que ens conegui. En el link trobareu tota la informació.
 
A nivell personal, el jardí el tinc a mitges. Però com a defensa diré que no es pot intentar netejar el jardí quan ha plogut uns quants dies seguits. El mateix passa amb les golfes. Avui he avançat bastant, fent una tria del que es pot i no es pot tirar, tot i que tinc un problema perque sóc partidari de llençar-ho tot i no em deixen!  

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.