Esgarrapar

No és que els exàmens m’hagin anat molt bé en general, però per un que creia que si me n’havia sortit prou bé, resulta que acabo amb un 4.9 de nota final. Logicament he anat a la revisió d’exàmen, pensant que seria qüestió de tràmit i que la dècima que em faltava seria de "regal". Res de res, he suat i molt per esgarrapar aquesta dècima. Al final, ho hem arreglat amb un powerpoint de 5-6 diapositives sobre un tema de l’assignatura per a entregar avui mateix. Espero que li agradi, perquè m’hi he tirat un parell d’hores fent-lo, i si després el fa servir per les seves explicacions, vull el meu copyright! 
 
Actualització. Ja he rebut la resposta del profe i li ha agradat el powerpoint. Estic aprovat! 
"Buena exposición y presentación del e-logístics. Te has ganado la décima que te faltaba."

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.