L’article 399

Ahir vaig haver d’anar fins la universitat per una simple qüestió: entregar una pràctica de l’assignatura que estic fent aquest trimestre, Mates financeres. La veritat és que no fa gràcia haver de fer un trajecte de dues hores (1 d’anada i una de tornada), aproximadament per deixar 3 fulls miserables en una caixa de cartró en un despatx un pèl complicat de trobar. Per sort, alguna cosa en vam treure en positiu: em vaig creuar amb Xavier Sala Martin, que almenys ahir anava amb americana rosa. Tant que deien que donava classe a la universitat on estudio mai ll’havia vist. També vaig (re)aprendre que certes coses a la universitat són complicades. Com deia, trobar un despatx no sempre és fàcil, sobretot quan has d’anar al 20299 bis. Evidentment, un servidor s’havia confos i havia anat a parar al 20299 (sense bis).
 
De la mateixa manera, avui he arribat a classe una mica just de temps i no m’he adonat del canvi d’aula. Quan he entrat, no em sonava ningú de vista i el cas és el que el professor tampoc.  M’ha confirmat la cagada quan el professor ha dit: "… i ara seguirem per l’article 399". Jo no ho entenia massa … anava a una classe de matemàtiques financeres i m’estaven parlant d’articles? He preguntat a un noi que tenia darrera meu i m’ha contestat que hi havia hagut canvi d’aules, que allò era dret procesal. Entre que no era la meva classe i que aquell nom feia molta por, he sortit pitant d’aquella classe. En fi, coses de la vida i de la universitat en particular.
 
Un cop corregida la pràctica, la tinc prou be: 4 exercicis i mig bé sobre 6. No està malament. Aquest trimestre m’he proposat no saltar-me cap classe i estudiar després del fracàs del segon trimestre … Seguirem informant.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: L’article 399

  1. gaia diu:

    a mi també m’ha passat això d’equivocar-me de classe!! jajajaj, on tenim el cap??? jajaa, estudiaa forçaaa i que tinguis sort aquest quatri 🙂 petooooonsss

  2. haddock diu:

    hehehhe gaia…
    el cap? mmmm algun lloc que ara no recordo ben bé on era.hehhehe Em sembla que anem tots una mica despistats!

  3. el cap? mmmm algun lloc que ara no recordo ben bé on era.hehhehe Em sembla que anem tots una mica despistats!

Els comentaris estan tancats.