Sant Jordi?

Va passar Sant Jordi i si algú pensava que tot l’enrenou de les roses era només per un cop a l’any va molt equivocat. Hi ha una serie de gent que enlloc de combinar les roses amb els llibres ho fan amb les cerveses i podríem dir que aquesta diada es dóna més aviat de nit i en especial els caps de setmana. Si el passat dia de Sant Jordi durant el dia t’abordaven gent  de tots colors des de les parades per vendre’t el seu llibre/la seva rosa respectiva, durant la nit de tot l’any t’intenten vendre cervesa o roses. Sembla doncs que la tradició de la rosa ha mutat, no així la del llibre, totalment comprensible si l’has de començar a llegir amb un parell de birres al cos. No em queixo que estiguin pel carrer venent això, al cap i a la fi, si es poden guanyar la vida amb això, millor. El que no entenc és ben bé qui els hi compra tant les roses com les cerveses. Jo per definició dic que no, però m’imagino que algú hi caurà. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.