Apalancament

Si hi ha una cosa que no tolero quan faig feina voluntàriament és que em prenguin el pel, o que la persona que està cobrant per fer aquella feina se n’aprofiti i deixi de fer-la. Tinc 3 casos a comentar, així que no és una anecdota sinó que s’està repetint en més d’un cas.
 
1. Primer cas, servidor i uns quants castellers van a fer un taller de castells a un col·legi. Evidentment, de professors n’hi ha de tot, però els que més emprenyen són aquells que fisicament estan a classe però no estan pels alumnes, que fan el que volen i has d’acabar tu fent de professor, posante serio, amonestant els crios etc, quan només anaves a fer un taller.
 
2. Segon cas, altre cop és per un tema de castells. Servidor proposa fer un taller en un casal de joves per donar a conéixer el fet casteller a nanos de 14 a 18 anys. Pactem fer una durada d’un mes, un dia per setmana, dues hores. A part que l’interés dels nanos va ser minuscul, el dinamitzador va ser molt clar: "a veure si parles tu amb ells i els animes"… Aquest paio cobra per ser dinamitzador?! I jo li he de fer la seva feina? 
 
3. Tercer cas. Enmig del seguici de la nit de Sant Anastasi a Badalona (hi desfilen totes les entitats), em pregunten si com a responsable de la coordinacio de les entitats tinc la clau  d’un lloc on shan de canviar algunes d’aquestes entitats. Responc que no, però al cap d’un temps torno a parlar amb la mateixa tecnica de cultura de l’ajuntament i li pregunto si el tema sha solucionat. Em diu que no, pero que els ha donat el meu mobil per si de cas! Serà possible? Si t’estic dient que jo no tinc ni he vist mai aquesta clau, què coi vols? Si cobres per això … encara! Però és que ni això!
 
Resumint, hi ha coses que venen molt de gust fer-les, però alguns individus se n’han d’aprofitar, donen ganes d’engegar-ho tot. Maleïts ineptes, gànduls i mediocres!
 
(es nota que m’havia de desfogar?) 
 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Apalancament

 1. lilith84 diu:

  “…i fou per això que Steve Vai, veient que els metal.lers i demés heretges musicals anaven estressats que creà els blogs. Per a que aquests homens poguessin esplaiar-se i renegar sense ofendre a aquell que cobrava més de 60 euros per entrada.”

  Paràbola del Blog endemoniat, Perla Negra 13, 1-4.

 2. haddock diu:

  Amen!

  (crec que toca dir això)

 3. lilith84 diu:

  noooo és diu, mentre aixeques els punys fent les banyes metaleres “METAL!!”

  i ara jo si que et dic, germà Lluís,

  “que les cançons de Vai t’acompanyin en el teu mp3,
  en nom de Vai, de Satriani i de l’esperit Malmsteen , METAL!!”

Els comentaris estan tancats.